ESSE – Energetic Synthesis of Structural Embodiment (Energijska Sinteza Strukturnega Utelešenja)


ESSE je del Access Consciousness™ sistema in je unikatno delo s telesi. Kombinira orodja z tehnikami ročnih manipulacij, s katerimi naslavljamo vezivno tkivo (fascio), ki je sestavni gradnik vsakega delčka našega telesa.

ESSE je dizajniran, da ustvari spremembe v strukturi in obliki telesa, posledično pa ustvari lahkotnost v gibanju, funkciji in energijskem sistemu telesa.

Znanstvene raziskave kažejo, da se fascialni (vezivni) sistem telesa odziva na vprašanja. Orodja Access Consciousnessa™ vas vabijo, da ste v vprašanju v vseh aspektih svojega življenja in telesa.

trup

Kaj je fascia?


Fascia predstavlja tkivo, ki vsebuje in povezuje vse organske sisteme telesa, mišice in mišične skupine, ščiti žile in živce itd. Fascia je podobna mreži kolagenskih in elastičnih vlaken. Fascia izgubi elastičnost, ko je izpostavljena škodljivim vplivom in posledice tega se kažejo, kot bolečine pri gibanju, bolečine v vratu, v hrbtenici, nesproščeno in trdo telo, zakrnelost telesa, omejeno gibanje telesa, nepravilna hoja, omejena uporaba rok in nog,…

ESSE omogoča dinamično spreminjanje fascialnega tkiva po celem telesu, od celične ravni do glavnega sistema telesa. Seansa ustvari lahkotnost po celem telesu, lahkotnost v gibanju in energijskem sistemu telesa.

Uporablja se za


  •  sproščanje hrbtenice
  • sproščanje rok in nog
  • sproščanje zatilja
  • izhodno torakalno sproščanje
  • sproščanje diafragme
  • sproščanje psoasa
  • sakralno sproščanje;
  • odvijanje telesa in več.

Tehniko se izvaja leže na masažni mizi, čez oblačila. Terapevt z počasnimi gibi razteguje dele telesa, spominja na to, kot bi nekdo delal jogo ali raztezne vaje namesto vas, vi pa med tem samo ležite, se prepustite in uživate.

ESSE je izkušnja, ki bi jo moralo dobiti vsako telo.

Hands on 3

“ESSE undoes the glue of judgement that keeps limitations in existance and bodies in pain.” ~ Gary Douglas

 

Tretma telesnega procesa CENA
1x (1 do 1,5 ure) 55 €
Paket 5x 250 €

Accessovi telesni procesi so povabilo do popolnoma nove resničnosti za vas, vaše telo, Zemljo in ostala telesa.
Kaj če bi svoje telo na igriv način povabili v spremembo, namesto, da ga omejujemo s fiksnimi stališči?
Kaj če bi vprašali svoje telo, kako bi se rado igralo in kaj si želi spremeniti?
Kaj vse je še mogoče z vašim telesom, na kar niste še nikoli pomislili?
Kaj če je v resnici največji užitek imeti telo?

Vabljeni na raziskovanje. 

Instagram

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih