O Barskih in o življenju in o izbirah
6 avgusta, 2019
Izbiraš ali ne? Živiš ali čakaš ….
16 januarja, 2020

Avgustovski odklop na otoku Krku ali čarovnija življenja

Kako lahko poveš nekomu in opišeš vsa čustva, radosti in okuse, ki smo jih doživeli na tokratnem odklopu od stresa in PRIKLOPU nazaj v čarobnost, v življenje, v radost bivanja…. nekateri znajo pisati lepše in bolj doživeto in tudi sama sem vedno mislila, da mi gre pisanje dobro od rok a sedaj vedno večkrat ostajam brez besed in samo sem in občutim in si želim, da bi to lahko občutili in čutili z menoj vsi. Vsi tisti, ki me dnevno sprašujejo, kako rešiti to tegobo, pa stres, pa raznorazne bolečine in še in še. Kako se umiriti? Kako zares biti ti?

Včasih bi najraje najela avtobus in vas vse pobrala in odpeljala nekam daleč stran in vas poskusila naučiti vse to, a ne gre.

Vsaka izbira, ki jo naredite v življenju kreira vaše življenje in vsi izbiramo vsak dan in vsi se čudimo svojim življenjem a še kar izbiramo vedno eno in isto kar ne deluje več, pričakujemo pa spremembe.

Izbrati tak 4 dnevni izlet je bila res odlična izbira in jaz in vse ki smo si to izbrali vam ne znamo povedati kako je, ko vse enostavno teče, ko slediš energiji, ko ni pritiskov in stresov, ko samo si in se prepustiš. Ko ima hrana drugačen okus in vonj, pa čeprav si jo pripeljal s seboj in misliš da vse že veš in poznaš, ko ima tvoje telo drugačen občutek, ko je koža drugače senzibilna, ko drugače diši, ko spiš, kot na oblaku in ima zrak drugačen okus in vonj…ko so tudi delavnice vse po vrsti mnogo močnejše, bolj igrive, skratka vse je čarobno. Pa smeh se ves čas kotali in stresa iz vseh nas kot iz velikih vreč polnih sladko dišečih lešnikov.

Ja, ko izbereš Access Consciousness procese in stopiš v zavedanje in si v dopuščanju in prejemanju in samo si, se začno v tvojem življenju dogajati čudeži.

Morda bodo slike povedale kaj več, morda pa naša energija, ki jo boste začutili ko se ponovno srečamo, in tisti žar v očeh….

Uživajte vsak dan in naredite danes kako izbiro ki bo vsaj malo drugačna od tiste včeraj.

Vabim vas z menoj na pot zavedanja, morda prek kakega tretmaja, ki si ga lahko izbereš, morda prek kake delavnice… izmenjav… osebnega srečanja in pogovora s tretmajem…. SOP – simfonija možnosti te tudi popelje v čarobnost vseh možnosti, ki jih lahko izbiramo na tem svetu…. preberi si in izberi si kaj te bo najbolj pritegnilo in pridi drugič z nami. Morda naslednji vikend na Pohorje na seminar Temelji, pogoj je le opravljena delavnica Barsov in izgovori glede denarja in časa so le izgovori. Saj veste, ko te nekaj pokliče, ko to izbereš, se odprejo vse poti in možnosti, ki te pripeljejo tja kamor zares želiš, le poslušaj svoje vedenje in ne naš razum ( um) , ki nam v večini naredi več škode kot koristi.

Objem in pozdravljen/a v čarobnosti, ki si ti.

   

Dodaj odgovor

Instagram

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih