KAJ JE ACCESS CONSCIOUSNESS®


Access Consciousness je skupek orodij, telesnih procesov in tehnik, namenjenih temu, da se premaknemo iz obsojanj, kritiziranja, analiziranja, delanja zaključkov, projekcij, ločitev, pričakovanj, izračunov, misli, občutkov in čustev te dualne resničnosti, v kateri želimo vse razumsko dojeti, v svet dopuščanja, radosti, lahkotnosti in veličastnosti, brez oblike strukture in pomembnosti, skratka v svet enosti in sveti prostor srca.

Prva stopnička v Access Consciousnessu so Access Bars®.

Ste vedeli, da obstaja 32 točk na glavi, iz katerih se ob nežnem dotiku lahkotno opušča vse, kar vam onemogoča sprejemati?

Ker so v teh točkah shranjeni vsi vaši pomisleki, razmišljanja, zaključki, občutki, prepričanja, itd, ki ste jih shranili v kateremkoli življenju, so Barsi idealna priložnost, da se znebite vse te navlake! In vsakič, ko pri sebi odstranite določeno omejitev, poleg sebe osvobodite še 350.000 drugih ljudi po celem svetu.

Kaj bi bilo torej potrebno, da se tega naučite tudi vi in s tem sebi in svoji družini omogočite veliko večjo spremembo, kot ste kdajkoli mislili, da je mogoče?


Access Bars® so pomagali tisočim ljudem spremeniti številne vidike njihovih življenj in teles, vključno s spanjem, zdravjem, težo, denarjem, odnosi, spolnostjo, anksioznostjo, stresom, službo, itd.  Kakšne so neskončne možnosti, da začne tudi k vam vse življenje prihajati lahkotno, radostno in veličastno?


Vse življenje prihaja k meni
lahkotno, radostno in veličastno.


Instagram

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih