KAJ SO BARSI?


Barsi so 32 točk na glavi, kjer smo shranili vse naše misli, prepričanja, razmišljanja, omejitve, čustva, odnose, za katere smo v kateremkoli življenju mislili, da so pomembni. Z nežnimi pritiski na te točke se naši možgani upočasnijo in preidejo v theta stanje zavesti, ki je stanje globoke sprostitve. Dogaja se razelektritev, in kot bi izbrisali nepomembne datoteke v računalniku, barsi brišejo vse, kar nas omejuje, da bi prejemali več.

Barsi nam pomagajo do več zavedanja, odprejo nam pogled na več možnosti in nas odprejo za prejemanje. Postanemo bolj prisotni v svojem življenju in zavestno kreiramo in izbiramo tisto, kar si v življenju želimo. Z barsi omogočamo, da se velike spremembe v življenju zgodijo lahkotno.

Predstavljajte si, da je vaše življenje vse, kar sega do neba

The sky is the limit,” pravijo. Kar naenkrat pa se vsi oblaki razgrnejo, nebo se odpre, vaš pogled se razširi in seže v neskončnost Vesolja. Vse, kar ste si kadarkoli lahko le predstavljali, zdaj vidite. Tako jaz vidim in doživljam svoje življenje, odkar sem vanj povabila barse. Polno neskončnih možnosti, lahkotnosti, čarobnosti, radosti, veličastnosti in popolnoma drugačnega zavedanja.

Če bi vedeli, da se lahko osvobodite vseh omejitev, zaradi katerih mislite, da se ne morete premakniti naprej, če bi vedeli, kakšne neskončne možnosti imate, če bi vedeli, kakšno čudovito življenje si lahko kreirate, če bi vedeli, da imate lahko veliko več od življenja, če bi vedeli, da je življenje lahko veliko bolj lahkotno, radostno in veličastno, kot si sploh lahko predstavljate, bi si to izbrali?Predstavljajte si, da je vaše življenje vse, kar sega do neb

V najslabšem primeru boste deležni sproščujoče masaže glave, v najboljšem primeru se bo spremenilo vaše celotno življenje.

KAJ JE ACCESS CONSCIOUSNESS®


Access Consciousness je skupek orodij, telesnih procesov in tehnik, namenjenih temu, da se premaknemo iz obsojanj, kritiziranja, analiziranja, delanja zaključkov, projekcij, ločitev, pričakovanj, izračunov, misli, občutkov in čustev te dualne resničnosti, v kateri želimo vse razumsko dojeti, v svet dopuščanja, radosti, lahkotnosti in veličastnosti, brez oblike strukture in pomembnosti, skratka v svet enosti in sveti prostor srca.

Prva stopnička v Access Consciousnessu so Access Bars®. Ste vedeli, da obstaja 32 točk na glavi, iz katerih se ob nežnem dotiku lahkotno opušča vse, kar vam onemogoča sprejemati? Ker so v teh točkah shranjeni vsi vaši pomisleki, razmišljanja, zaključki, občutki, prepričanja, itd, ki ste jih shranili v kateremkoli življenju, so Barsi idealna priložnost, da se znebite vse te navlake! In vsakič, ko pri sebi odstranite določeno omejitev, poleg sebe osvobodite še 350.000 drugih ljudi po celem svetu. Kaj bi bilo torej potrebno, da se tega naučite tudi vi in s tem sebi in svoji družini omogočite veliko večjo spremembo, kot ste kdajkoli mislili, da je mogoče?

Access Bars® so pomagali tisočim ljudem spremeniti številne vidike njihovih življenj in teles,
vključno s spanjem, zdravjem, težo, denarjem, odnosi, spolnostjo, anksioznostjo, stresom, službo, itd. 

Kakšne so neskončne možnosti, da začne tudi k vam vse življenje prihajati lahkotno, radostno in veličastno?

ACCESS BARS– dotik, ki ozavešča


Access bars so čudovito energijsko orodje pod okriljem Access Consciousness tehnike, za doseganje hitrih in učinkovitih sprememb na vseh področjih življenja. Access bars so v bistvu energijska mesta v notranjosti glave, ki spominjajo na palice (angleško bars), saj potekajo od ene strani glave do druge.

Osebna rast je nekaj, po čemer stremi marsikdo v današnjem času hitrega tempa življenja. Access bars so tisti »cukrček« ali tista češnja na torti, ki prinašajo resnično hitre, trajne spremembe. V teh energijskih palicah, imenovanih Access bars, so shranjene vse naše misli, občutki, čustva in drugi »vsadki« v obliki omejitev, odločitev, sodb, projekcij, pričakovanj, zaključkov, iz vseh naših preteklih življenj, ter iz vseh smeri časa, prostora in dimenzij.

Poznamo 32 Access bars točk in kadar se jih nežno dotikamo, se iz njih sproščajo številne nezaželene energije, s čimer s svojega “trdega diska na računalniku” odstranimo nepotrebne podatke in informacije. Tako postanemo bolj umirjeni, lahkotnejši in radostni.

 • moč

 • denar

 • kontrola

 • kreativnost

 • ustvarjanje povezav

 • ustvarjanje življenjskih oblik

 • staranje

 • upanje

 • sanje

 • oblika

 • struktura

 • zavedanje

 • telo

 • seksualnost

 • žalost

 • radost

 • zdravljenje

 • mir

 • umirjenost

 • prijaznost

 • hvaležnost

 • čas

 • prostor

 • komunikacija

 • manifestacija

Access bars terapija


Med posamezno seanso se lahko odstrani od 5000 do 10 000 let omejitev na tistem področju življenja, ki odgovarja specifični točki, ki se je dotikamo. To je nakakšna antistresna masaža glave, ki odstranjuje blokade na vseh tistih mestih, ki smo jih pripravljeni spremeniti. Ajurvedska masaža, klasična masaža, masaža hrbta ali masaža nog se lahko primerjajo s sproščenostjo telesa, ki jo dosežemo med Access bars, vendar je največja razlika v tem, da bars terapija vpliva v  veliki meri predvsem na energijsko bitje ali entiteto v fizičnem telesu.

Sama bars terapija zgleda takole: Stranka leži na hrbtu na masažni mizi, medtem ko se Access bars praktik s prsti nežno dotika točk na glavi, s čimer razpršuje energijski naboj, shranjen v njih. Med samim izvajanjem terapije, glasba za sproščanje ni priporočljiva, kajti ta še dodatno utrdi vsadke, ki se jih med samo bars terapijo želimo znebiti. Globino sprememb in vse, kar se med seanso in po njej dogaja, narekuje stranka s svojo možnostjo izbire.

V najslabšem primeru boste deležni sproščujoče masaže glave, v najboljšem primeru se bo spremenilo vaše celotno življenje.

Trajanje: 60 – 90 minut (odvisno od pretočnosti stranke)

ACCESS BARS® – DOSTOP DO ZAVEDANJA


Access Bars® je negovalen, nežen in preprost proces raztapljanja vseh programov in omejitev, ki nas v življenju zaustavljajo.

Na žalost je tako, da še ne izkoriščamo vseh potencialov v polnosti … Access Bars® daje to možnost … izbereš jo TI.

Z rahlim dotikom 32-ih točk na glavi na preprost in učinkovit način sprostimo vse, kar nas omejuje in ne dovoljuje, da bi v življenju z lahkoto prejemali. Bolj se začnemo zavedati sebe, svojega telesa in vsega okoli nas. Postanemo bolj prisotni v svojem življenju in preteklost se v prihodnosti ne projicira na enak način, saj SPREMINJAMO VERJETNOST NAŠIH MOŽNOSTI V PRIHODNOSTI.

Skozi čas so se v našem sistemu namreč pojavila razmišljanja in prepričanja O DENARJU, ZDRAVLJENJU, STARANJU, TELESU, SEKSUALNOSTI, SANJAH, UPANJU, ČASU, PROSTORU, RADOSTI, ŽALOSTI, SKRIVNOSTIH VESOLJA itd., ki nas omejujejo in nam preprečujejo, da bi videli več možnosti zase in svoje življenje. Že samo en tretma barsov lahko odpravi 5–10000 let stara prepričanja, povezana z barom, ki se ga dotaknemo na glavi.

Po Access Bars® tretmaju se v najslabšem primeru počutiš, kot da si pravkar prejel krasno masažo glave …
sicer pa se bo življenje spremenilo v nekaj VEČJEGA od tega, kar ti je bilo kadar koli predstavljivo.

Seminar je namenjen vsem, ki želite v življenju ustvarjati z lahkoto,
vsem, ki VESTE, DA JE V ŽIVLJENJU MOGOČE NEKAJ VEČ, kajti zavedanje vključuje VSE.

Po delavnici ste certificirani praktik Access Bars® in lahko takoj začnete izvajati Access Bars® tretmaje.

Kakšen doprinos je lahko to TEBI, tvojim bližnjim in svetu?

Instagram

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih