Ste si že kdaj privoščili tretma Access Bars? Morda kak drug tretma Accessa? Ste začutili kako spremembo? Je bilo vaše življenje nenadoma malo drugačno, bolj radostno, ste bili bolj sproščeni…?

Med enim samim tretmajem lahko odstranite tudi do 5.000 ali do 10.000 let stare zapise, ki so vas omejevali v vsakodnevnem življenju.

Predstavljajte si, kakšno bi lahko bilo vaše življenje, če bi vsaj enkrat na teden prejeli Barse? Vedno, ko bi si jih zaželeli? Koliko omejitev bi lahko odpravili, če bi si dovolili izbrati prejemanje? Imam odlično rešitev. Pridružite se mi na eni od mojih delavnic.

To je enostavna tehnika, ki se jo z lahkoto naučijo tudi otroci, je krasen pripomoček, ki vam omogoča boljše spanje, neobremenjenost, ljubeznive odnose, izboljšanje osebnega počutja in še veliko več.

Če obiščete Access bars delavnico, na kateri se naučite izvajati celoten proces, dobite tudi certifikat, ki vam omogoča, da lahko tretmaje izvajate tudi na drugih, svojih bližnjih ali pa to spremenite v poslovno zgodbo..

Kako trenutno razmišljamo, je odraz tega kar smo navajeni izbirati. Kakšno bi lahko bilo naše življenje, če bi si dovolili izbrati nekaj drugačnega? Koliko čudovitih stvari, izkušenj in ljudi bi lahko prišlo v naše življenje, če bi nehali delati verjetnostne izračune v glavi?

Izberi nekaj drugačnega. Vklopi srečo! Vklopi barse! Tvoja izbira kreira 😊

Tečajniki, ki Access bars tretma podarjajo svojim partnerjem in drugim, doživljajo velike spremembe tudi v odnosu:

 • Barsi jih pomirjajo,
 • po Barsih se ne kregajo več
 • PMS stanja so samo še spomin
 • z Barsi se naučijo odpuščati
 • želja po njem/njej se je povečala
 • imajo boljši spanec
 • najdejo čas drug za drugega
 • ljubosumja ni več
 • doma so vsi bolj sproščeni
 • hitro najdejo rešitev problema
 • če je partner siten, mu podarim Barse
 •  …

Access bars delavnica je
namenjena prav vsem


Access bars delavnica je namenjena osebam, ki delajo na sebi in svojem osebnostnem razvoju, staršem, otrokom, partnerjem, terapevtom, maserjem, kiropraktikom, tistim, ki pri svojem delu uporabljajo energetske metode …

Bolj pogosto izvajate/prejemate Bars terapije, hitrejše so spremembe. Access Bars® je ljudem širom sveta pomagal spremeniti življenje in odpraviti omejujoča stališča.

S pomočjo delavnic ljudem pokažemo, kako lahko zavestno kreirajo svoja življenja na vseh področjih in začnejo z lahkoto spreminjati vse, kar zanje ne deluje.

Kaj če je smisel življenja kreiranje?

Kaj če lahko zase ustvarite posel, telo, zdravje, finančno resničnost in odnose, ki delujejo, so negovalni zate in so ti v največji doprinos? Kaj pa če imaš izbiro?

Ste pripravljeni na nekaj lahkotnejšega, nežnejšega in prijaznejšega, od vsega, kar ste poznali do zdaj? Vabljeni na raziskovanje neskončnih možnosti.

Investicija v vas je 240€, če ponavljate Access Bars delavnico je investicija 120€.
Otroci, stari do 15 let, se delavnice lahko udeležijo brezplačno v spremstvu svojih staršev ali skrbnikov.
Otroci, stari od 16 do 18 let, plačajo polovično ceno 120€.

V ceno je vključena tudi skripta in pripomoček za izvajane Barsov, pa seveda certifikat.

Prijave sprejemam na mail barbara.klaus@gmail.com ali prek spletnega obrazca.

Točen naslov delavnice prejmete 2 dni pred delavnico oz po prijavi.

Instagram

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih