Ste v življenju doživeli zlorabe? Fizično, duševno, čustveno, finančno ali kakšno drugo zlorabo? Ste bili kdaj zlorabljeni?

Kadar je bil nekdo zlorabljen, lahko poskuša to zlorabo skriti in prikriti pred sabo in svetom. In tako to zlorabo zaklene v svoje telo.

ABUSE HOLD omogoča ljudem, da končno odklenejo vsa mesta, ki čakajo na naslednji krog zlorabe.

Tretma Abuse Hold nas popelje v miren, nežen prostor, kjer nam omogoča sprostiti zlorabe različnih namenov. Beseda ZLORABA ima zelo težek pomen v naših mislih, pa naj gre za psihično zlorabo, spolno zlorabo, zlorabo različnih substanc, zlorabo samega sebe… in to so samo najpogostejše misli ob tej besedi.

V vseh situacijah, kjer smo namesto prijaznosti dobili kontriranje oz. nestrinjanje ali pa bili zato nerazumljeni ali tudi neprimerno dotaknjeni iz strani partnerja, nepravilno obravnavani iz strani institucij, slepo vodeni iz strani učiteljev ali bili celo ustrahovani. Pravzaprav se lahko tudi sami naučimo zlorabljati samega sebe, s tem da ignoriramo svojo intuicijo, svoje nagone ali pa razvrednotimo sebe in se celo odrežemo od sebe in ostalih, vse to spada pod zlorabo.

Ampak dobra novica je ta, da obstaja prečudovit proces celjenja telesa, ki se imenuje Abuse Hold, ki bi bil v slovenščino preveden najbolje kot prekinitev zlorabe.

Abuse Hold je sestavljen iz dveh delov.

Prvi del vključuje poslušanje posnetka Garyja Douglasa, ki ga je potrebno zakupiti in preposlušati, vsaj 30-krat, da se očistijo vsi psihološki pogledi, ki jih imate zaradi zlorab. Posnetek kupite tukaj:  https://www.accessconsciousness.com/he/shop-catalog/all/the-original-clearing-the-issues-of-abuse/. Sam posnetek lahko poslušate tudi med spanjem, čisto na tiho. Vsekakor pa je posnetek smiselno poslušati vsaj nekajkrat v celoti in ga dejansko tudi slišati. Besede v posnetku, se vam mogoče ne bodo zdele smiselne, vendar se boste na njih odzvali različno, lahko boste občutili jezo, žalost, zmedo, razdraženost ali pa se boste znašli v nekem oddaljenem stanju in ne boste prisotni. To je čisto normalno dogajanje ob poslušanju posnetka, zato kar nadaljujte s poslušanjem in vedite, da me vedno lahko pokličete, v primeru da potrebujete pomoč, to je samo del tega procesa.

Poslušanje tega posnetka, vas samo energetsko pripravi na kasnejši tretma z facilitatorjem. V drugem delu, po vsaj 30-krantem poslušanju tega posnetka, sledi še fizični del tretmaja Abuse Hold.

Ta del se v bistvu odvija na zelo nežen, ljubeč in podpirajoč način, izgleda, kot da bi objeli otroka, ki je bil v stresu in joka, ter ga s tem na nek način potolažili s popolno pristnostjo in brezpogojnim sprejemanjem. Vaše telo se bo odzvalo na različne načine, kot so na primer: fizično premikanje, trzanje, različni telesni občutki, oddajanje čudnih zvokov ob sproščanju travme, nato pa počasni prehod do umirjenosti, miru in do olajšanja.

Ali ste pripravljeni zapustiti energijo zlorabe z vsemi njenimi omejujočimi učinki na naše življenje in izbrati nekaj drugačnega? Nekaj bolj prijaznega? Nekaj bolj ljubečega in nežnega do sebe?

Tehniko se izvaja leže v objemu in čez oblačila.

Ljudje, ki so se udeležili tega tretmaja, poročajo o večji lahkotnosti v telesu, sposobnosti globokega in lahkotnega dihanja ter o občutku sproščenosti in umirjenega uma, ki ga prej niso poznali.

Vabim vas, da doživite dinamične spremembe, ki so na voljo v edinstvenem telesnem procesu dostopa do zavesti, imenovanem ABUSE HOLD (Objem zlorabe).

Instagram

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih