Ta kondicijski sistem je v enem stavku: zdrav, zabaven in učinkovit.


ZDRAVJE: Veliko športnikov na svoji športni poti poškodbe nabira in ne izgublja. Tu je proces obraten. Vsi, ki jim fizioterapevti dovolijo vsakodnevno gibanje, lahko s 3D vadbo nabirajo kondicijo in izgubljajo poškodbe.

ZABAVA: Ker se pri 3D vaje ne menjajo, ampak evolvirajo (od enostavnega h kompleksnemu) je trening vedno zanimiv in poln. Vsak začne na svojem nivoju – trening je primeren tudi za tiste, ki se še nikoli niso ukvarjali s športom, pa vse do vrhunskih športnikov.

UČINKOVITOST: Že v okviru segrevanja je vključeno povečevanje zdravja sklepov in hrbtenice, razvijanje ravnotežja, koordinacije in gibljivosti. Ker pri 3D ne spreminjamo le število ponovitev in obremenitve, ampak kompleksnost gibov, je napredek maksimalno hiter. Za 3D življenje in šport rabimo 3D kondicijo.

ZA HUJŠANJE: 3D ŽK razbija mit o aerobnem hujšanju (ste opazili, da dober šprinter nima grama maščobe na sebi?) Ker tu intenzivno delajo vsi sistemi (srce, pljuča in mišice), se skuri ogromno maščobe in metabolizem telesa se prestavi kar nekaj prestav višje.

ZA PRIDOBIVANJE MIŠIČNE MASE: Mišično rast ne povzroči samo pravo število ponovitev in obremenitev, ampak tudi povečevanje kompleksnosti gibov. Orodni telovadci počnejo ravno to – izvajajo vedno bolj kompleksne gibe in razviti so skoraj kot bodybuilderji.

ZA TEKAČE: ker pri 3D na zdrav način obremenimo tako srce, pljuča, kot tudi mišice nog, so na teku hitrejši, sklepi pa bolj zdravi.

ZA KOLESARJE: Vaje za kolesarje se razlikujejo od vaj za tekače, a deluje na istem principu.

Instagram

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih